MGO 550+
  TRANSPORT GRATUIT
  -17% Discount

  MGO 850+
  UMF 20+
  -15% Discount

  MGO 400+
  UMF 13+
  -13% Discount

  MGO+
  UMF 10+
  -20% Discount

  Kfactor 16
  Manuka Raw nepasteurizata
  -21% Reducere

  MGO 100+
  Manuka naturala Nouza Zeelanda
  Testata si Certificata
  500 gr Manuka

  MGO 829+
  Manuka Raw neprocesata
  Produs Noua Zeelanda

logo_manukashop.ro_1590684073

  MGO 250+
   UMF 10+
  Transport Gratuit

  MGO 514+
  UMF 15+
  -25% Reducere

  MGO 400+
  UMF 13+
  Transport Gratuit

  MGO 100+
  UMF 6+ (1Kg)
  -13% Discount

  MGO 1000+
  UMF 22+ (250 gr)
  -20% si Livrare Gratis

Mierea de Manuka: Un dar prețios din Noua Zeelandă

Mierea de Manuka este un produs natural unic, originar din Noua Zeelandă, cu proprietăți uimitoare ce o fac să se evidențieze de alte tipuri de miere. Produsă de albinele care culeg nectarul florilor de Manuka (Leptospermum scoparium), această miere se distinge prin gustul său bogat și textura sa cremoasă, dar mai ales prin conținutul ridicat de metilglioxal (MGO), o substanță activă cu proprietăți antibacteriene și antimicrobiene puternice.

Importul din Noua Zeelandă în România 

Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este apreciată la nivel global pentru calitatea sa superioară. Importul în România a crescut semnificativ în ultimii ani, datorită popularității tot mai mari a beneficiilor sale pentru sănătate. Există o serie de importatori care distribuie mierea de Manuka în România, oferind o varietate de mărci și concentrații de MGO.

Beneficiile majore ale Mierii de Manuka pentru organism 

Mierea de Manuka este cunoscută pentru numeroasele sale beneficii pentru organism, datorită conținutului bogat de MGO și altor compuși bioactivi. Printre beneficiile sale se numără:

 • Activitate antibacteriană: Mierea de Manuka este eficientă împotriva bacteriilor patogene, inclusiv Staphylococcus aureus și Escherichia coli, contribuind la combaterea infecțiilor și la întărirea sistemului imunitar.
 • Proprietăți antiinflamatoare: Mierea de Manuka reduce inflamația din organism, fiind benefică în afecțiuni precum artrita, bolile inflamatorii intestinale și alergiile.
 • Sănătatea digestivă: Mierea de Manuka stimulează creșterea bacteriilor benefice din intestine, contribuind la o digestie mai bună și la combaterea problemelor digestive.
 • Îngrijirea pielii: Mierea de Manuka are proprietăți antiseptice și antimicrobiene, fiind benefică pentru tratarea acneei, eczemelor și a altor afecțiuni ale pielii.
 • Îmbunătățirea calității somnului: Mierea de Manuka poate contribui la un somn mai profund și mai odihnitor datorită proprietăților sale calmante și relaxante.

Cum se consumă mierea de Manuka 

Mierea de Manuka poate fi consumată în diverse moduri, în funcție de preferințe și de scopul dorit. Iată câteva modalități de a o consuma:

 • Ca supliment alimentar: Mierea de Manuka poate fi consumată zilnic, direct din lingură, în cantități mici (1-2 lingurițe).
 • Adăugată în băuturi: Mierea de Manuka poate fi adăugată în ceai, lapte cald sau smoothie-uri pentru a le îndulci natural și a le spori beneficiile pentru sănătate.
 • Ca ingredient în rețete culinare: Mierea de Manuka poate fi utilizată ca îndulcitor natural în diverse rețete, de la deserturi la sosuri și marinade.
 • Pentru uz extern: Mierea de Manuka poate fi aplicată local pe piele pentru a trata afecțiuni precum acneea, eczemele sau rănile minore.

Unde găsești miere de Manuka Preț bun in România 

Prețul mierii de Manuka poate varia în funcție de brand, concentrația de MGO și cantitatea achiziționată. Există o serie de magazine online și magazine naturiste din România care comercializează mierea de Manuka.

Pentru a găsi cel mai bun preț, este recomandat să compari ofertele mai multor magazine. De asemenea, este important să te asiguri că mierea de Manuka este certificată și provine din surse de încredere.

Prețul este cu siguranță un aspect important atunci când vrei să alegi cea mai bună miere de mānuka importată oficial din Noua Zeelandă, iar pentru a veni în ajutorul tău am creat acest top cu cele mai bune oferte pentru mierea de Mānuka pe care o găsești în România. Criteriul de selecție utilizat a fost acela care are la bază raportul dintre calitate și preț, cu alte cuvinte, în acest top găsiți ofertele pentru produsele de cea mai bună calitate care au și oferte bune cu un preț bun. Ca de exemplu: Mierea Manuka Health 500 gr cu 550 MGO și UMF 16+ are un discount de 17% și transport gratuit oriunde în România în doar 24 de ore. Îți recomand să verifici fiecare ofertă și să o alegi pe cea potrivită nevoilor tale, în funcție de cantitate și de puterea mierii. Nu uita că toate ofertele sunt doar de la producători autorizați și certificați. Îți recomandăm să cumperi Miere de Mānuka autentică pentru a beneficia de toate avantajele ei naturale.

De asemenea, este important să te asiguri că mierea de Manuka este certificată și provine din surse de încredere. Câteva aspecte de verificat:

 • Eticheta produsului: Trebuie să menționeze concentrația de MGO, țara de origine și producătorul.
 • Certificare: Alegeți miere de Manuka certificată de organizații recunoscute, precum UMF (Unique Manuka Factor).
 • Reputația magazinului: Asigurați-vă că achiziționați mierea de Manuka de la un magazin de încredere, cu o reputație bună.

Concluzie 

Mierea de Manuka este un produs natural cu proprietăți uimitoare, benefică pentru organism în diverse moduri. Datorită conținutului bogat de MGO, mierea de Manuka are proprietăți antibacteriene, antiinflamatoare și antimicrobiene, fiind recomandată pentru:

 • Întărirea sistemului imunitar
 • Combaterea infecțiilor
 • Îmbunătățirea digestiei
 • Tratarea afecțiunilor pielii
 • Îmbunătățirea calității somnului

În sezonul rece, mierea de Manuka este un aliat prețios pentru combaterea răcelilor și gripei. Proprietățile sale antibacteriene și antivirale ajută la prevenirea infecțiilor respiratorii și la stimularea sistemului imunitar. De asemenea, mierea de Manuka poate fi benefică pentru ameliorarea tusei și a durerilor în gât.

Mierea de Manuka este un produs natural, sigur și eficient, care poate fi integrat cu ușurință în dieta zilnică. Alegeți mierea de Manuka certificată, de la producători de încredere, pentru a vă bucura de beneficiile sale complete.

 

Scroll to Top